5 Temmuz 2013 Cuma

Klima Servisi



Klima servisi olarak Arçelik, Baymak, Beko, Mitsubishi, Regal, Demirdöküm, Samsung, Alarko, Airfel gibi markaların yanı sıra diğer marka ve modellerinde klima bakımını, montajını, tamirini, montajını ve demontajını üstlenerek hizmetimize her zaman devam etmekteyiz. Böylece firmamıza başvuran her hangi bir tüketiciyi eli boş göndermek yerine yüzündeki memnuniyet ile göndermeyi tercih ediyoruz. 

Profesyonel Klima Servisi İstanbul

Sitemizde bulunan telefon numaralarımız ile bizlere ulaşabilir ve arıza bildiriminde bulanabilirsiniz. Sizin şetçiğiniz saatte ve tarihte 7/24 hizmet sağlayan klima servisimiz hiçbir zaman işini yarına bırakmamıştır. Klima servisi olan firmamız yenilikçi bakış açısı ile her zaman kazanan firma olmuştur. En kaliteli bir şekilde hizmetini sergileyen firmamız uygun bütçe ile tüketicilerine sunmaktadır.

Durmadan yenilik peşinde olan firmamız çağdaş bir hizmeti hedef olarak belirleyip günümüzde istediği konuma gelmiştir. Klima servisi olarak verdiğimiz hizmetlerle hiçbir zaman yetinmeden yolumuza devam ettik. Çoğu firma gibi bizimde öncelikli hedefimiz tabikide müşteri memnuniyetidir. 

Ama çoğu firmanın sadece bu sözündedir yani hiçbir zaman faaliyete geçirememiştir. Biz klima servisi firması olarak tüketicilerimize yansıttığımız güler yüzümüz, kaliteli hizmetimiz ve uygun bütçemiz ile bu ilkemizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

İnanıyoruz ki her memnun müşteri yeni bir referans olacaktır. Bu maddeyi göz önünde bulundurarak hizmet ağımızı İstanbul’un her yerine genişlettik ve ilerde sergilediğimiz kaliteli hizmetimiz ile Türkiye içine de şubelerimizi kurarak markamızı daha da çok tanıtmayı hedefliyoruz.

 Uzman kadromuza her zaman gerekli eğitimi vererek çağdaş hizmetimiz ile tanınır bir firma olmayı başardık.

http://www.klima-servisiniz.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder